Υβριδικό μοντέλο εργασίας: Ξεκινήστε με τα βασικά για την επιχείρηση σας

REMOTE WORK

Ο  χώρος εργασίας βρίσκεται σε μια δραματική αλλαγή που αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι εργάζονται και συνεργάζονται. Καθώς το εργατικό δυναμικό συνεχίζει να αποδεικνύει ότι η απομακρυσμένη εργασία μπορεί να είναι επιτυχής, η τάση της ευελιξίας των εργαζομένων θα αυξηθεί. Μια πρόσφατη έρευνα Gartner για CFOs διαπίστωσε ότι το 74% των επιχειρήσεων σχεδιάζουν να αυξήσουν μόνιμα το ποσοστό των εργαζομένων που εργάζονται εξ αποστάσεως.

Η αλλαγή απαιτεί από τους οργανισμούς να ξανασκεφτούν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνεργάζονται σε διαφορετικές τοποθεσίες και τις εμπειρίες που θα περιμένουν στο σπίτι και στο χώρο εργασίας. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το νέο περιβάλλον, το υβριδικό μοντέλο στο χώρο εργασίας έχει αναδειχθεί ως μια βιώσιμη λύση που ωφελεί τόσο την επιχείρηση όσο και τους εργαζομένους.

Το υβριδικό μοντέλο στο χώρο εργασίας

Ο υβριδικός χώρος εργασίας υποστηρίζει ένα μείγμα εργαζομένων στο γραφείο και απομακρυσμένων εργαζομένων, ενώ δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να επιλέγουν πού εργάζονται για την ημέρα. Είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι, σε μια καφετέρια, σε έναν τοπικό χώρο συνεργασίας ή στο εταιρικό γραφείο, οι υπάλληλοι μπορούν να επιλέξουν το περιβάλλον που ευθυγραμμίζεται με το σημείο όπου θα είναι πιο παραγωγικοί.

Για παράδειγμα, εάν ένα άτομο πρέπει να κάνει εστιασμένη εργασία, μπορεί να επιλέξει να εργαστεί από το σπίτι ή σε έναν τοπικό συνεργαζόμενο χώρο με λιγότερους περισπασμούς και περισσότερο χρόνο να επικεντρωθεί . Από την άλλη πλευρά, εάν η εργασία απαιτεί την προσωπική παρουσία , μπορούν να πάνε στο εταιρικό γραφείο.

Υβριδικά οφέλη στο χώρο εργασίας:

● Αυξήστε την παραγωγικότητα παρέχοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία συνεργασίας σε οποιαδήποτε τοποθεσία .
● Αυξήστε την ευελιξία των εργαζομένων και την ικανοποίηση από την εργασία.
● Βελτιώστε τη συνεργασία με υψηλής ποιότητας τηλεδιάσκεψη και εύχρηστες δυνατότητες whiteboarding για τοπικές και απομακρυσμένες ομάδες
● Απαντήστε γρήγορα στην αλλαγή και διασφαλίστε τη συνέχεια της επιχείρησης με μια επεκτάσιμη πλατφόρμα.
● Παρέχετε έξυπνες εμπειρίες στο χώρο εργασίας για τη μείωση της τριβής και την παροχή σημαντικών πληροφοριών.
● Βελτιστοποίηση του κόστους εργασίας και των ακινήτων με αναλυτικά στοιχεία για κάθε χώρο εργασίας.

Προετοιμασία του χώρου εργασίας και του εργατικού δυναμικού για υβριδική συνεργασία.

Η σωστή στρατηγική για τον υβριδικό χώρο εργασίας απαιτεί τις σωστές τεχνολογικές επιλογές. Με τις σημερινές αίθουσες συσκέψεων που συνδυάζουν εικονικούς και φυσικούς χώρους, οι άνθρωποι χρειάζονται πρόσβαση στα εργαλεία που οδηγούν σε υψηλής ποιότητας εμπειρίες συνεργασίας και βελτιώνουν την παραγωγικότητα όπου κι αν βρίσκονται.

Όταν συναντάτε πρόσωπο με πρόσωπο με βιντεοδιάσκεψη, κλήση, μήνυμα , δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε – στο σπίτι, στο εταιρικό γραφείο σας ή σε μια αίθουσα συσκέψεων με άλλους. Μπορείτε να απολαύσετε μια απρόσκοπτη, διαισθητική και αβίαστη εμπειρία.

Η ενεργοποίηση κάθε υπαλλήλου με μια πλήρη, διαισθητική εμπειρία συνεργασίας που τους επιτρέπει να στείλουν μηνύματα, να συναντηθούν, να καλέσουν, να μοιραστούν περιεχόμενο και να συνεργαστούν από οποιονδήποτε χώρο είναι θεμελιώδης απαίτηση για τον υβριδικό χώρο εργασίας.

Σημαντικό σε όλο το παραπάνω , είναι η επιχείρηση σας να έχει ένα σωστά δομημένο δίκτυο και να διαθέτει την τεχνολογία για να μπορεί να υποστηρίξει την σωστή κατανομή των εργασιών σας . Η ικανότητά μας να αλληλεπιδρούμε με υψηλή πιστότητα, είτε αυτοπροσώπως είτε εξ αποστάσεως, είναι κρίσιμη για την παραγωγικότητα. Επιτρέποντας στους εργαζομένους να εργάζονται από οπουδήποτε προσθέτει επίσης νέες απαιτήσεις ασφαλείας.

Ένα σωστά δομημένο δίκτυο σας επιτρέπει  να επεκτείνετε την ασφάλεια της εταιρικής κλάσης στο σπίτι για τη βελτιστοποίηση της απομακρυσμένης εργασίας για μέγιστη απόδοση, με χαμηλό κόστος και επιπλέον ασφάλεια με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest