Προστασία από Ιούς και διαδικτυακές απειλές

Αφήστε σε εμάς την ασφάλειας των δεδομένων σας.
Ακολουθώντας τις οδηγίες και τις συμβουλές μας δεν έχετε να φοβηθείτε για οποιουδήποτε είδους απώλεια.

Εφαρμογές προστασίας και antivirus

Προστατέψτε τις συσκευές σας από κάθε είδους απειλή εφαρμόζωντας μεθόδους και λογισμικά που θα σας υποδείξουμε.

Εφαρμογές προστασίας και antivirus

Εφαρμόζουμε μεθόδους προστασίας της βασικής δομής των servers και των συσκευών με αυτοματοποιημένες διαδικασίες αντίδρασης και ενημέρωσης από απειλές.

Προσαρμοσμένα σενάρια προστασίας

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει το κάθε δίκτυο είναι μοναδικό. Έτσι και οι μέθοδοι προστασίας που εφαρμόζουμε είναι προσαρμοσμένοι σε αυτό με στόχο τη μέγιστο αποτέλεσμα.

Υπηρεσίες προστασίας Cloud

Το cloud είναι πλέον κομμάτι της ζωής μας αφού μας προσφέρει ευελιξία στη εργασία μας. Παρ’ όλα αυτά η ασφάλεια του είναι ένα από τα πιο σοβαρά θέματα αφού εύκολα τα δεδομένα μας μπορεί να πέσουν σε λάθος χέρια αν δεν προσέξουμε.

Ελεγχόμενη πρόσβαση

Δημιουργούμε επίπεδα πρόσβασης ανά τμήμα ή ανά χρήστη και μπορούμε επίσης να καταγράφουμε οποιαδήποτε ανεπιθύμητη κίνηση με αποτέλεσμα την οργάνωση των τμημάτων και του προσωπικού σε τμήματα δίνοντας μας τον πλήρη και απόλυτο έλεγχο του δικτύου.

Εκπαίδευση και παροχή συμβουλών

Συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση των χρηστών με απλές μεθόδους και οδηγίες έτσι ώστε να λαμβάνουν μέρος στη συλλογική προσπάθεια προφύλαξης των δεδομένων της εταιρείας αλλά και των δικών τους.

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι δική μας υπόθεση. Εσείς εστιάστε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

BACK UP

Τα δεδομένα της εταιρείας σας είναι σημαντικά. Σιγουρευτείτε ότι έχετε σωστό backup και το παρακολουθείται για την αποτελεσματικότητά του. Φροντίζουμε να εφαρμόζουμε απλά αλλά συνάμα και επαγγελματικού επιπέδου σενάρια backup με αποτέλεσμα να μειώνουμε τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων στο ελάχιστο.

Συνεχές 24/7 backup δεδομένων

Προχωρούμε ένα βήμα πιο πέρα από τα κλασσικά σενάρια backup ημέρας ή εβδομάδας. Προσπαθούμε όπου είναι εφικτό να μηδενίζουμε το χρόνο λήψης αντιγράφου ασφαλείας με αποτέλεσμα να μηδενίζεται η απώλεια δεδομένων ακόμα και αρχείων που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή σε χρήση.

Εκδόσεις αρχείων και γρήγορη επαναφορά

Ένα από τα πιο σωστά σενάρια backup είναι η λήψη με εκδόσεις αρχείων και φακέλων. Μέσα από ειδικά λογισμικά και σενάρια εφαρμόζουμε αυτή την πολιτική με ιστορικό έως και 30 ημέρες. Σε περίπτωση ανάγκης περισσότερων ημερών είμαστε σε θέση να παραμετροποιήσουμε τις εφαρμογές αυτές έτσι ώστε να ακολουθήσουν τις ανάγκες τις επιχείρησης. Με αυτό τον τρόπο επαναφέρουμε τα δεδομένα σε χρόνο ρεκόρ.

Backup επιπέδου image με bare-metal recovery

Μπορούμε να εφαρμόσουμε σενάρια backup ολόκληρων μηχανημάτων όπως server ή ακόμα και vms έτσι ώστε να έχουμε τη δυνατότητα πλήρους επαναφοράς σε συγκεκριμένο χρόνο σε περίπτωση πλήρους απώλειας υλικού ή εφαρμογής.

Σενάρια Disaster Recovery με το ελάχιστο Downtime

H επόμενη μέρα από μια ενδοχόμενη καταστροφή είναι συνήθως η πρώτη σκέψη παρά η ίδια η καταστροφή. Το δίκτυο πρέπει να λειτουργήσει πάση θυσία με τη λιγότερη απώλεια χρόνου. Ανάλογα με το μέγεθος του δικτύου έχουμε καταφέρει την επαναφορά λειτουργίας ακόμα και εντός των επόμενων ωρών μετά από ολική καταστροφή εξαιτίας φυσικών φαινομένων.

Backup Email and Cloud or Web Services

Την ίδια ανάγκη επαναφοράς και λειτουργικότητας μετά από πιθανή απώλεια έχουν και τα δεδομένα της εταιρείας που πιθανόν να βρίσκονται στο cloud. Με ειδικές υπηρεσίες και εφαρμογές μπορούμε να έχουμε άμεση επαναφορά ή επαναφορά με το λιγότερο δυνατό κόστος χρόνου.

Backup laptops

Πολλές επιχειρήσεις έχουν προσωπικό το οποίο βρίσκεται εκτός εταιρείας για εργασίες και χρησιμοποιεί αρχεία σε συσκευές όπως φορητοί υπολογιστές ή tablets. Φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία τους όπως και για την λήψη αντιγράφων των δεδομένων ακόμα και κατά τη χρήση τους εκτός της εταιρείας.